• OZNAM

          • Vážení rodičia, v základnej škole si môžete vyzdvihnúť antigénové testy určené na domáce samotestovanie žiakov, ktoré sú na september pred začiatkom šk. roka 2022/2023. Testy si môžete vyzdvihnúť od 28.6 - 1.7. 2022 v Základnej škole Víťaz. Budúci prváci si preberú testy v Materskej škole.

            Ďakujem

            Mgr. Lenka Dvorščáková, RŠ

          • 23.ročník Mc Donalds cup

          • V dňoch 8. - 10.6.2022 sa žiaci našej školy -  chlapci a dievčatá futbalisti zúčastnili Majstrovstiev Slovenska Mc Donalds cupu. Po víťazstvách v okresnom a krajskom kole si vybojovali postup na tieto majstrovstvá, ktoré sa konali v Senci na trávniku Národného tréningového centra. Do 23. ročníka tejto súťaže sa prihlásilo 809 základných škôl a  naši žiaci sa umiestnili na perfektnom 8. mieste. Chlapci a dievčatá podali skvelý výkon a boli vyrovnanými súpermi ostatným tímom. Ďakujem žiakom Eve Baluchovej, Nataši Novotnej, Tímei Mihaľovej, Matejovi Francovi, Maximovi Stašikovi, Tomášovi Uličnému, Adamovi Kostelníkovi, Alexovi Baranovi, Tomášovi Galdunovi a Jergušovi Jurčišinovi za reprezentáciu našej školy. Ďakujem trénerovi Petrovi Stašikovi, ktorý sa venoval príprave žiakov. Ďakujem rodičom žiakov, ktorí ich boli povzbudzovať v Senci. Ďakujem pánovi starostovi Ing. Jánovi Balogovi za podporu. Ďakujem pani učiteľke Elene Jurčišinovej, ktorá organizačne zabezpečovala tento turnaj za našu školu. Ešte raz veľké ĎAKUJEM, som na vás pyšná a prajem vám ešte veľa takýchto úspechov.

             

            Mgr. Lenka Dvorščáková, RŠ

          • DEŇ DETÍ

          • 1. jún už každoročne patrí deťom, našim deťom, našim žiakom. Aj tohto roku pani učiteľky pripravili žiakom deň plný hier, súťaží a prekvapení. Počasie nám prialo, takže hneď zrána sa žiaci vydali po obci plniť súťažné úlohy. Každá pani učiteľka a asistentky mali na starosti jednu skupinu žiakov, ktorí museli zistiť rôzne informácie týkajúce sa obce Víťaz. A veru mali čo robiť, nie všetky úlohy boli správne. Tí najúspešnejší dostali právo hľadať poklad, v ktorom bola ukrytá odmena pre výhercov. Počas dňa si žiaci vyskúšali svoje zručnosti a obratnosť v športových súťažiach, zatancovali si na obľúbené piesne , maľovali na tvár. A aký by to bol deň detí bez futbalu? Stihli ešte aj futbalový turnaj. O hladné brušká sa postarali rodičia. Ďakujem Výboru rodičovského združenia za prípravu a zaobstaranie dobrôt a darčekov pre žiakov. Ani pán starosta nezabudol na detí a prekvapil ich sladkou pochúťkou. Ďakujeme

            Milé deti prajem Vám k vášmu sviatku, aby ste boli zdravé, šťastné, usmievavé, spokojné a aby ste robili radosť svojim rodičom. 

            Mgr. Lenka Dvorščáková, RŠ