• Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok.

          • Vážení rodičia, milí naši žiaci!

            Tak ako po minulé roky , aj tento rok, by sme sa chceli zapojiť do krásnej výzvy KOĽKO LÁSKY SA ZMESTÍ DO KRABICE OD TOPÁNOK? V minulom roku našimi krabicami lásky boli obdarovaní babky a dedkovia v Domove v Nálepkove. Pán riaditeľ tohto domova mi vtedy napísal, že sme ich veľmi prekvapili a potešili týmito darčekmi, pretože vykúzlili na tvárach obyvateľov domova úsmev a potešenie.

            Prosím Vás , aby sme aj teraz spojili sily a v tomto nádhernom adventnom období opäť naplnili krabice našou láskou a zaslali ich tým, ktorí to najviac potrebujú.

            Ako si vyrobiť krabicu? 

            Krabicu od topánok je potrebné obaliť do vianočného papiera. Zvlášť vrchnák a zvlášť spodnú úložnú časť, potom sa krabica naplní vhodnými darčekmi a prinesie do školy. Krabica sa musí dať otvoriť, preto ju nepreväzujte stuhou. 

            Posielam vám aj prosbu pána riaditeľa z Domova v Nálepkove a pokyny, čo všetko má byť v krabici plnej lásky.

            Verím, že potešíme srdcia čo najviac ľuďom v tomto domove a spríjemníme im tak blížiace sa Vianoce.

            Ď A K U J E M E!

          • Vyhodnotenie kampane Do školy na bicykli

          • V dňoch 17. - 28. 10. 2022 sa žiaci našej školy zapojili do kampane Do školy na bicykli. Počas týchto dní viacerí prišli do školy na bicykloch a kolobežkách. Aj keď počasie bolo sychravé , mnohí vydržali celé dva týždne. Na záver tejto kampane pripravili pani učiteľky cyklojazdu. Žiaci sa museli počas jazdy popasovať s mnohými prekážkami. Učiteľky im merali čas a bystrým očkom pozorovali správne obídené prekážky. A veru žiakom sa veľmi darilo. Tí najrýchlejší boli odmenení. 

            Víťazstvo si odniesli títo žiaci : Daniel Biroš 1.A , Tobias Tomašov 2.A, Ester Kovaľová 3.A a kolobežkár Tobias Tkáč 1.A. 

            Víťazom blahoželáme !

            Mgr. Lenka Dvorščáková, RŠ