• Vianočná pohľadnica - vyhodnotenie

          •  ABC centrum voľného času v Prešove v mesiaci december vyhlásilo súťaž o najkrajšiu vianočnú pohľadnicu. Aj žiaci naši školy zaslali do súťaže niekoľko pohľadníc s vianočnou tématikou. V piatok sme sa dozvedeli výsledky tejto súťaže a tie nás veľmi potešili. Žiačka 4.A Rebeka Ondriová získala 1. miesto v kategórii 1. stupňa ZŠ. Ďakujeme za úspešnú reprezentáciu školy a pani učiteľke Mgr. Balogovej za prácu so žiakmi.

            Srdečne blahoželáme

            Mgr. Lenka Dvorščáková, RŠ

          • Šaliansky Maťko - okresné kolo

          • Dnes 18.01.2023 sa konalo okresné kolo súťaže v prednese povestí Šaliansky Maťko. Zúčastnila sa ho víťazka školského kola Juliána Imrichová. Súťaž sa konala v Knižnici P.O. Hviezdoslava v Prešove. Juliána prednášala povesť Antona Mareca Liečivé bylinky. Jej prednes porotu zaujal a Juliánka sa umiestnila na skvelom 2. mieste. Blahoželám a ďakujem za reprezentáciu našej školy. Taktiež ďakujem pani učiteľke Mgr.Kovaľovej Kollárovej za prípravu žiačky na súťaž.

             

            Mgr. Lenka Dvorščáková, RŠ

          • Šaliansky Maťko

          • Dňa 10.01.2023 sa v našej škole uskutočnilo školské kolo súťaže Šaliansky Maťko. Tohto roku je to už 28. ročník súťaže v prednese slovenskej povesti. Aj naši žiaci sa pilne pripravovali a naučili sa predniesť krásne slovenské povesti. Žiaci súťažili v dvoch kategóriách. I. kategória žiaci 2.-3. ročníka a II. kategória žiaci 4.- 6. ročníka, takže u nás iba štvrtáci. 

            Výsledky školského kola :

            I. kategória : 1. Juliána Imrichová  3.A                           II. kategória : 1. Stanislava Sabolová  4.A

                                 2. Anabela Magdová  2.A

                                 3. Oskár Galdun  2.A

            Žiačky, ktoré sa umiestnili na prvom mieste, budú našu školu reprezentovať na okresnom kole tejto súťaže 18.01.2023 v Krajskej knižnici P.O.Hviezdoslava v Prešove. Držíme palce!

            Ďakujem všetkým žiakom a učiteľom za prípravu na súťaž.

            Mgr. Lenka Dvorščáková, RŠ

          • OZNAM

          • Vážení rodičia !

            Od 09.01.2023 bude v našej škole prebiehať rekonštrukcia učební na 1. poschodí. Z tohto dôvodu bude vyučovanie žiakov prebiehať takto :                 -  trieda 1.A ostáva vo svojej učebni

                                                                                     - trieda 2.A na prízemí oproti 1.A

                                                                                    -  trieda 3.A  a 4.A v priestoroch ŠKD, kde sú pre nich pripravené učebne.

            Do školy sa bude vstupovať cez zadný vchod. ŠKD bude v prevádzke v riadnom režime tak, ako to bolo doteraz. O práci záujmových útvarov vás budú informovať vyučujúce. V prípade akýchkoľvek zmien vás budeme včas informovať.

            Ďakujem za pochopenie

            Mgr. Lenka Dvorščáková RŠ